onsdag 17. oktober 2012

Quesadilla med kylling


I dag ble det quesedilla på en ny måte til middag. Oppskriften fant vi på Rimi sine nettsider og de hevdet at vi ville bli forbløffet over hvor godt dette var. Vel, forbløffet er kanskje ikke ordet. Men godt var det! Dette var enkelt og blir garantert å finne på middagsbordet her igjen :D  Vi kjøpte en stor kyllingkjøttdeig på 700 g som vi brukte halvparten av. Resten la vi i fryseren. Den kostet bare noen kroner mer enn den lille pakka. Fyllet ble nok til 4 fylte lefser. Med salat som tilbehør var en lefse nok til meg. Samboeren åt to. Så får vi slåss om den siste til kveldsmat ;o)

Ps. Vi endte med å dele ;o) og jeg kan opplyse om at denne var veldig god kald også. Da hadde den også "lukket" seg slik at fyllet ikke tøt ut. Ypperlig matpakke :o)

200 g kyllingkjøttdeig (vi brukte 350 g)
1 stk løk
2 ts tacokrydder
100 g smøreost
1 ts korianderfrø
2 stk vårløk (purreløk)
1 stk rød chili
100 g revet hvitost (Skiver med hvitost)
1 stk tortilla (vi brukte 4 stk)

Finhakk løken og stek den gyllen i olje.

Dryss på godt med tacokrydder på kyllingkjøttet. Ha det i stekepanna sammen med løken. Hakk vårløk og chili og stek til kyllingen er ferdig. (Du kan fjerne chilifrøene om du ikke vil ha det så sterkt).

Bruk en morter og knus korianderfrøene (du kan bruke korianderpulver også, men det dufter ikke like livlig). Bland det med smøreosten. Smør på tortillaen.

Legg på kyllingblandingen og dryss på osten. Brett tortillaen sammen. Legg den i stekepanna og stek den gyllen.

Servér gjerne med rømme og litt salat.    

                                                                                                                      Fra Rimi.no






Nyt..... :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar